ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO





Το ωραιότερο σπιτικό παγωτό cookies που έχετε δοκιμάσει!

ΥΛΙΚΑ:
1 κουτί φυτική σαντιγί (κατά προτίμηση ερμόλ)
1 κουτί ζαχαρούχο
1 κουτί γάλα εβαπορέ
2 πακέτα μπισκότα oreo γεμιστά με σοκολάτα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
  • Πριν ξεκινήσουμε την παρασκευή του παγωτού μας, αφήνουμε τη φυτική σαντιγί, το ζαχαρούχο και το εβαπορέ στο ψυγείο για αρκετή ώρα, μέχρι να παγώσουν αρκετά.
  • Αδειάζουμε στον κάδο του μίξερ τη φυτική σαντιγί και την αφήνουμε να χτυπηθεί καλά για 9-10 λεπτά περίπου. Ο χρόνος χτυπήματος είναι σημαντικός, γιατί έτσι θα καταφέρουμε να κάνουμε το παγωτό μας πολύ αφράτο!
  • Προσθέτουμε το κρύο ζαχαρούχο και χτυπάμε για 2-3 λεπτά ακόμη.
  • Αδειάζουμε στον κάδο και το κρύο, εβαπορέ γάλα και συνεχίζουμε την ανάδευση, μέχρι να έχουμε ενα παχύρρευστο, ομοιογενές μείγμα.
  • Τοποθετούμε το μείγμα του παγωτού σε μπολ και το αφήνουμε για μισή ώρα στην κατάψυξη.
  • Βγάζουμε το παγωτό από την κατάψυξη και το χτυπάμε για λίγο με το μίξερ χειρός.
  • Σπάμε τα μπισκότα ( όχι θρυμματισμένα, απλώς ψιλοσπασμένα!) και τα προσθέτουμε στο μείγμα. 
  • Ανακατεύουμε με μια μαρίζ, για να απλωθούν παντού τα μπισκότα.
  • Βάζουμε το παγωτό μας στην κατάψυξη, περιμένουμε να παγώσει και απολαμβάνουμε!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Σχόλια