ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ



ΥΛΙΚΑ:
μανιτάρια portobello
τριμμένη mozzarella ή gouda
μπέϊκον ψιλοκομμένο
λίγη φέτα
σκόρδο ψιλοκομμένο
κρέμα γάλακτος
Λίγο ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
ψιλοκομμένο άνιθο



ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
  • Αφαιρούμε τον εξωτερικό φλοιό των μανιταριών και με ένα κουταλάκι, καθαρίζουμε προσεκτικά το εσωτερικό τους.
  • Με ένα πινέλο, τα αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα τοποθετούμε σε ταψάκι, στο οποίο έχουμε, προηγουμένως, στρώσει αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
  • Ψιλοκόβουμε τα υπόλοιπα υλικά μας.

  • Ανακατεύουμε καλά τα υλικά μας και γεμίζουμε τα μανιτάρια μέχρι πάνω.
  • Περιχύνουμε το κάθε μανιτάρι με μια πολύ μικρή ποσότητα κρέμας γάλακτος στο εσωτερικό του. 
  • Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και γλυκιά πάπρικα  και ψήνουμε στους 180οC μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να ψηθούν τα μανιτάρια.Υπολογίστε 20' περίπου, ανάλογα με το φούρνο!
  • Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο άνιθο και τα απολαμβάνουμε ζεστά!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Σχόλια